Thursday, December 22, 2011

balneologie... inseamna 'ceva' tot cu apa ...


balneologie... inseamna 'ceva' tot cu apa...

From: "secretar@bioclima.ro"
To:
Sent: Thursday, December 22, 2011 10:10 AM
Subject: Sarbatori Fericite!

Asociatia Romana de Balneologie
Bulevardul Ion Mihalache, 11A, Sector 1, Bucuresti, Telefon/Fax: 021-3186458,
E-mail: secretar@bioclima.ro, http://bioclima.ro/

Dragi colaboratori,

Anul 2011 a reprezentat primul an in existenta Asociatiei Romane de Balneologie. Ca fiecare inceput a insemnat emotia unui nou drum, bucuria primilor pasi in lumea balneara si zambetul de incredere in obiectivele noastre.

Impreuna cu colaboratorii nostrii, cu sponsorii, cu cei pasionati de munca lor in domeniul balnear, alaturi de cei cu inima calda am reusit in acest an sa organizam, in primavara, A IX ?a Conferinta Nationala de Balneologie la Neptun, sa organizam, in toamna, Prima Conferinta Nationala de Speleoterapie la Turda, sa organizam cursuri de specialitate, sa continuam publicarea celor 4 numere anuale ale revistei Balneo-Research Journal cu editii in limba romana si engleza, sa publicam carti utile celor din breasla si sa participam la manifestari stiintifice internationale din domeniul nostru de interes. Toate aceste fapte sunt prezentate pe pagina de internet http://bioclima.ro/.

Credem in capacitatea noastra de a participa la dezvoltarea sectorului de turism balnear si ne asumam rolul de a contribui prin proiecte educationale, de cercetare stiintifica si de promovare a resurselor balneare din tara noastra la evolutia fenomenului balnear autohton.

Anul 2012 aduce noi sperante in reusita indeplinirii obiectivelor pentru care existam. Cea de A X-a Conferinta Nationala de Balneologie se va desfasura in luna mai la Sovata si vom publica detalii in cel mai scurt timp. De asemenea, planificam desfasurarea mai multor cursuri de formare profesionala in anul urmator, pentru care vom publica detalii pe pagina de internet http://bioclima.ro/.

Sarbatorile de Craciun si An Nou produc bucurie in sufletele noastre si gasim intotdeauna firesc sa o impartasim cu toti cei care fac parte din Universul nostru balnear. Avem acum prilejul sa transmitem tuturor felicitarea noastra alaturi de un traditional La multi ani!, cele mai calde urari de sanatate, implinire personala si multa putere de munca pentru a transforma cenusiul crizei in bucuria succesului.

Cu aceasta ocazie, dorim sa multumim tuturor colaboratorilor si partenerilor nostri, in mod special sponsorilor care au fost alaturi de noi, cu credinta ca vom avea numeroase si fericite oportunitati de colaborare si pe viitor.

Presedinte, Conf. Dr. Delia Cinteza


Asociatia Romana de Balneologie
Secretar general
Dr. Constantin Munteanu
Mobil: 0723138339
Web: bioclima.ro
Email: secretar@bioclima.ro
___________________________
Pásztai Zoltán Ph.D.
Assistent Professor
University of Oradea / Romania
Home adress
417495 Sanmartin / Bihor
str. Ion Slavici bl. D18 ap.12
Home tel. 0040259318276
rds. tel. 0040359439703
Mobil tel. 0040723764384
bioclima.ro
Ion Mihalache, 11A, S. 1, Bucharest, Romania , Phone/Fax: +4-021-3186458, E-mail : secretar@bioclima.ro

No comments: