Sunday, July 27, 2014

Pentru o noua etapa in dezvoltarea RomanieiProf. Mircea Olaru, 2014


PETITIE - APEL CETATENESC

Cei 25 de ani de lupte politice au dus tara la ruina si degradare morala si materiala....;  mai ales in ultimii 10-14 ani, fiecare partid in parte, din fel de fel de motive, au dus o lupta nefasta contra Presedintelui Statului, presedinte ales legal, prin Referedum de catre electorat [ intebam - unde ar fi fost tara noastra acum daca acest ’carnaval al tradarilor’ nu ar fi avut loc ?]

In toamna acestui an vom alege un nou Presedinte al Romaniei.....; oare,nu am putea alege un presedinte fara a cheltui asa de multi bani ? Nu cumva politica reprezinta un prea mare lux pentru noi, ajunsi in situatii precare ?

Neamul nostru s-a saturat de miselia acestor manipulari facute de toate partidele politice...,
DAR
a mai ramas un ’partid’ care trebuie sa guverneze tara, iar acesta este  JUSTITIA!
Iar pe justitie merita sa dam bani, indiferent cat ar costa !

Daca vom continua sa alegem politicieni, ei vor avea, mereu, in spate ’baronii’ care i-au sustinut sa castige dreptul de a taia si spanzura cum doresc.

In aceste conditii, chem toti romanii sa nu aleaga niciun politician in fruntea tarii, cer concetatenilor nostri sa aleaga o persoana care nu a fost implicata in afacerile politicului – aceasta persoana este juristul Monica Macovei, candidat unic si independent al nostru; pe D.na Monica Macovei,  o rugam sa se retraga din viata politica, unde nu si-a gasit locul tocmai din cauza faptului ca sa manifestat mereu a fi libera si incoruptibila; doar ea poate sa apere neamul si tara, societaeta,  de toate primejdiile aduse sub masca falsei ’democratii’ aplicata necinstit  de catre cei putermnici asupra celor nevoiasi{ in gluma spus:’n-o vad pe M.M. pe tocuri de 15 cm....’, zau]

Chem sa constituim  ’Adunarea celor care apara Justitia si Tara’ {AJT}, aplicand aceste 10 porunci inspirate din Biblia stramoseasca, porunci adaptate la zilele si realitatile noastre.

’AJT’  reprezinta vointa nationala a poporului  roman si respecta toate angajamentele cinstite facute de predecesori in numele Romaniei.
Cele zece porunci ale Romanilor
I.Tara, Limba, Traditia, Neamul si Bogatiile acestora sunt date de D-zeu.
     II.Sa nu-ti tradezi Patria si Poporul.
    III. Sa nu vorbesti de rau ce este romanesc.
    IV.Munceste cinstit,  nu insela pe nimeni in toate zilele lasate de D-zeu.
     V.Cinsteste-ti Stramosii, Parintii, Neamul si Locul unde te-ai nascut.
    VI.Sa nu furi din munca si agoniseala altuia.
    VII.Sa nu-ti inseli nevasta, copii si parintii.
   VIII. Sa nu minti, sa nu-ti tradezi aproapele si tara.
     IX. Sa nu ucizi { premeditarea va fi pedepsita cel mai aspru cu putinta}.
      X. Sa fii demn de numele de Roman si de Tara ta; apare-le cu pretul vietii!
=================================
Aderati la  AJT, in mod voluntar, fara a va gandi la foloase materiale, etc.; aderati  doar pentru aceste alegeri din toamna anului 2014;  aveti sarcina de a pazi urnele cu voturi din sectiile de votare si veti veghea astfel sa nu existe decat cinste si corectitudine in manifestarea votului.