Monday, August 23, 2010

about.com

----- Forwarded Message ----
From: About.com Today
To: scanave@YAHOO.COM
Sent: Mon, August 23, 2010 9:14:33 PM
Subject: About Today: 5 Things Kindergarten Teachers Wish Parents Knew

If you can't see this email, click here


About.com

Today
From Jen Hubley, your About Today Editor
My memories of kindergarten and fond and hazy. I remember dressing up like monsters from 'Where the Wild Things Are,' eating lots of peanut butter and jelly sandwiches, and taking naps. If these things were allowed as a full-time occupation for an adult, my life would not have changed at all since.

5 Things Kindergarten Teachers Wish Parents Knew
However, it seems like kindergarten is a little lighter on the lying around these days. Kids are much more involved with actual learning. (Although I hope they still get to make monster faces out of paper bags, as I feel that's a crucial stage of development.)

* What You Can Expect in Kindergarten
* Today's Kindergarteners are Playing Less, Studying More


What You Can Expect Your Child to Learn in Grade School
I'm pretty sure kids learn more from kindergarten through fifth grade than they ever will again. No wonder they sleep like stones.

* Child Development, Grade by Grade
* Gifted Children and Asynchronous Development


5 Ways to Help With Homework
Of course, as a parent, you're your kids' most important teacher. For instance, I believe it was my mother who said that just because I couldn't see anything with a bag on my head, didn't mean I could pretend it was time to hit the pinata - especially when the pinata was my kindergarten teacher's hanging plant.

* Special Needs Kids at School
* Improve Your Study Skills


6 Fun Learning Activities to Do With Kids
The world has changed since we were kids. No. 5 on this list is "Create a Website," which seems like an awesome idea to me. I can't wait to hear about the first grade school kid with a blog-to-book deal.

* How to Teach a Child to Write His Name
* 7 Nature Activities Children Will Love

Today Ads

* Kindergarten
* Parents School
* Teachers Salary
* Preschool Teachers
* Teachers Pay

Featured Articles
Wyclef Ruled Ineligible for Haiti Presidency
'True Blood' Stars Tie the Knot
US Food: Who Keeps it Safe?
Natural Remedies for Anxiety
Save Money on College Textbooks
Follow Us on Twitter!


More from About.com

Plan a Unique Vegas Wedding
The minister, music and champagne are just the beginning -- why not get married aboard a helicopter or have a pirate swing in to deliver your rings? Arrrr! More>

Join About.com's User Panel!
Share your opinions and help us make About.com more relevant, informative and enjoyable to use. More>

Sign up for more free newsletters on your favorite topics

You are receiving this newsletter because you subscribed to the About Today newsletter. If you wish to change your email address or unsubscribe, please click here.

About respects your privacy: Our Privacy Policy

Contact Information:
249 West 17th Street
New York, NY, 10011

© 2010 About.com

Advertisement

Adaptarea la noi conditii+Comunicarea pozitiva

Iata un incantator schimb de idei....:
Sabin / Echipa înotătorilor
.....

Scris de către Sabin în 4 august 2010

De fiecare dată după o polemică mai aprinsă, vă rog să încercăm să oferim căteva idei pentru a schimba ceva.
Haideţi să trecem peste premiza conform căreia nu ne citesc cei în măsură să acţioneze şi să încercăm aici, căteva sugestii pentru a îmbunătăţi condiţiile de practicare ale înotului. Prin condiţii înţeleg mai mult decăt apa clorinată din bazin şi anume: antrenori, metode de antrenament, cluburi, organizare competiţională, marketing, vizibilitate media şi orice altceva consideraţi necesar.

Normal, trebuie să ofer şi eu o idee: împărţirea cluburilor în divizii valorice, cu promovări şi retrogradări, un sistem asemănător celui folosit în sporturile pe echipe. Cred că ideea apartanenţei la o echipă se constituie un factor motivant foarte important pentru individ, asigurându-i una din cerinţele primare, respectiv nevoia de apartenenţă la grup.

Modelul este folosit de celelalte ţări, cultura spiritului de echipă stând la baza organizării activităţilor în ţări precum SUA sau Australia, cele mai importante în nataţia mondială.

Recent am citit pe un forum italian despre înot, emulaţia creată cu ocazia competiţiei rezervate cluburilor din liga a doua valorică.

Dacă sporturile de echipă produc audienţă, de ce să nu promovăm înotul ca pe un sport de echipă?

Spune şi celorlalţi:

M.Olaru intervine:.... total in acord cu Sabin, care in mod pasnic si deloc agresiv (cum sunt antrenorii, ahtiatii dupa performanta...., cum am fost si eu !)propune cu inocenta incepatorului - propune "solutia finala" / cu rf. la activita din baza piramidei....; bravo Sabinule, incep sa ma gandesc mai atent la tine, dar asta nu-ti da dreptul sa nu folosesti adresa mea de email...., o stii doar !

Sabin

Am absolvit Facultate de Educaţie Fizică şi Sport cu specializarea nataţie. În prezent predau cursuri de înot şi particip la competiţii masters de înot. Vino şi tu în Echipa Mea de Înot!
4 responses to “Echipa înotătorilor”

1. prof. Mircea Olaru
23 august 2010 la ora 3:09 PM | Link permanent

eu am 74 de ani si traiesc din amintiri…; iata 'una' - eram student in ultimul an la ICF(1963), in ultimul semestru am avut de parcurs si Cursul de Organizare a EFS, Conf. regretatul Emil Ghibu.

La prima lectie a cursului Dl. prof. a rostit urmatoarele cuvinte, pe care eu le pot reproduce deaorece mi-au lasat o impresie adanca:”de cate ori veti avea insuccese sau intampinati greutati, nu dati vina pe sportiv, pe antrenor sau conditii materiale etc….., incercati sa ORGANIZATI temeinic si realist activitatea ce-o defasurati; asa vor disparea nereusitele vs.”.

In acea perioada era in mare voga activitatea lui Bella Karoly iar dl. prof. Ghibu, care era si secretar al CNEFS, deci direct legat de performanta…, ne explica cum a organizat Bella activiattea la Onesti…, era ca o poveste foarte palpitanta….

Ideia de a organiza un campionat de inot/copii, pe echipe (liga 1, liga 2 etc) ar face parte din ‘organizare’ iar calea este buna. Ce ne impiedica s-o ‘facem’…? Asta stiti si voi cum stiu si eu.

In viata noastra exista 2 mari cerinte care pot genera armonie, reusite:

o cat mai buna adaptabilitate la schimbari (a) si ....

o cat mai buna comunicare (intelegere) intre noi (b).

Fara aceste 2 cerinte, totul va fi o continua zbatere.
Eu pot spune ca putinele mele succese le-am datorat si acestor 2 cerinte; adaptabilitate…. – pai
cand am terminat ICF-ul si am ajuns antrenor la Viitorul, singurul ns. bazin acoperit (Floreasca) era arhi+arhi ocupat… dar eu am remarcat ca intre ora de incepere a cursurilor scolare (copii erau de 10 ani /cl.V-a) si terminarea antrenamentului de polo, exista o fereastra de 90-120 min. in care nimeni nu mai era in bazin.

In felul acest am fost obligat sa renunt la a mai pune culoarele, am facut antrenament numai pe latime si numai cu exercitii in viteza… iar rezultatul a fost ca in toamna care a urmat, echipa mea era ‘fruntasa in productie’…, eu am fost numit coodonator al pregatirii copiilor in bazin (de unde nici nu aveam loc de un singur culuar…), iar antrenamentele tuturor copiilor din Buc. se desfasurau conduse de subsemnatul (1), la microfon(2) si pe latimea bazinului(3) … adaptabilitatea…. si atunci ‘cineva’, dintre ‘colegi’ a relatat cum ca sunt ‘fiu de avocat’ si la scurt timp, am fost schimbat; motivul oficial a fost ca devenisem ‘prea autoritar’… va dati seama ce insemna sa conduci lectia a 90 de copii, pe latimea bazinului (de regula erau 3-4 serii), prin microfon (‘sefii veneau tiptil si se uitau pe geamurile din holul bazinului… dece…? deoarece eu nu permiteam nici o asistenta, afara de colegi, in tribune); ei, aici am gresit – comunicarea ds. care aminteam mai inainte a fost deficitara si ‘experimentul’ s-a dus naibii….

Deci noile conditii din tara pot genera un fel de Liga 1 etc(adaptabilitate) mai ramane ‘ comunicarea’ … uf, aici vor fi probleme…. Eu va doresc succes …….


2. Sabin
13 august 2010 la ora 8:39 PM | Link permanent

Exact! Nu trebuie să inventăm! S-au ocupat alţii, noi trebuie doar să facem ca ei. Din păcate, cazul meu, nu reuşesc să-mi conving şefii de oportunitatea unui club de înot organizat după modelul celor din vest. De fapt de oportunitatea clubului de înot …
Poate dacă ar face un drum până la Budapesta zilele astea…
Salutări !


3. delicios
12 august 2010 la ora 12:23 PM | Link permanent

O, da! Ce sa facem pentru mai bine? Cine trebuie sa actioneze?
In orice domeniu conteza “oamenii cu care defilam” si “aliantele” pe care ne bazam!
Organizarea? Nu trebuie sa facem pionierat! E destul sa observam un sistem care functioneaza, dintr-o tara civilizata (noi mai avem pana la stadiul acesta…) si sa-l aplicam, simplu si eficient.
Copii vor sa inoate! Parintii ii duc de mici la acest sport si ii sustin.
Dar cu cine sa inoate si unde? Avem antrenori? Avem baze sportive? (pe ici, …pe colo…)
Banii… fara fonduri, fara sponsori, fara interese financiare nu poti vorbi de performante.
Totusi, bani s-ar mai gasi, dar cine sa faca proiecte? Fondurile europene sunt destinate infrastructurii, sanatatii, invatamantului, sportului, dar… stim cu totii cum se cheltuie/ raman nefolosite aceste sume de bani!!
Din pasiune si dedicatie se obtin rezultate, dar nu ne putem baza numai pe atat, trebuie sa existe interes si oamenii care pot sa schimbe ceva trebuiesc recompensati pe masura muncii lor.
Toate “relele” vin de la (“derutatii”) legiuitorii nostrii, care nu ofera un cadru legislativ necesar! N-avem legi, n-avem metodologie, domenii intregi raman, astfel, fara organizare, functioneaza asa,… dupa ureche.
Teoretic, prin prerogativele conferite de Constitutie (legea fundamentala), am putea pune bazele unui proiect legislativ pe care sa-l supunem dezbaterii publice (baza materiala, logistica, finantare, drepturi, obligatii, conditii, functionare si altele).
Cei care vor si se pricep ar trebui cu adevarat sustinuti! Ce ziceti: tinerii vs “dinozaurii”?

Va dorim o vara fierbinte si frumoasa!
Sper ca sunteti toti (iubitorii de inot) la Budapesta! Go, go Camelia Potec!

Salutari speciale pentru Sabin,


4. Servicii Web Design – Creare Web Site – Realizare Site » Blog Archive » Servicii Web Design – Oferta
Servicii Web Design – Creare Web Site – Realizare Site » Blog Archive » Servicii Web Design – Oferta
6 august 2010 la ora 12:37 PM | Link permanent

[...] Echipa înot?torilor | http://www.swim.ro [...]

The world’s highest-paid female athletes

The world’s highest-paid female athletes

By Kurt Badenhausen, Forbes.com Aug 19, 1:17 pm EDTThe U.S. Open kicks off at the end of August, and the world’s best female tennis players will compete for the final Grand Slam title of the year. But the real action is off the court, as these women jockey for lucrative endorsement deals with apparel, shoe and racket companies.

Serena Williams may be the No. 1-ranked player, but she can not match the earnings power of Maria Sharapova. Thanks to a bevy of endorsements with blue chip companies like Nike, Sony, Ericsson and Tiffany, Sharapova pulled in $24.5 million over the past year, making her the highest-paid female athlete in the world. She earned $1 million from prize money, with the rest derived from endorsements and appearance fees.
ADVERTISEMENT

Sharapova’s breakthrough came in 2004, when she won her first Grand Slam title at Wimbledon. Her agents at IMG quickly capitalized on her success and good looks by inking deals with Canon, Colgate-Palmolive and Motorola.

Click here for more athletes
Slideshow: The world’s 10 highest-paid female athletes

Sharapova has struggled in recent years on the court with injuries, but has bounced back in 2010 with two tourney wins. She also signed a massive eight-year deal with Nike at the beginning of the year that could be worth as much as $70 million. The deal provides royalties from her own tennis line, as well as a line of bags and shoes through Nike subsidiary Cole Haan.

Our income figures cover June 2009 through June 2010 and include prize money, endorsements, appearance fees and exhibitions. Tennis players dominate the top 10, making up half the list, while golfers nab three spots. Our list of the highest-paid athletes in the world (male or female) included 30 percent born outside the U.S. This list of highest-paid women is even more international, with women from six different countries making the cut.

The economic downturn has forced companies to reevaluate their sponsorship agreements with athletes. Even mighty Nike reported last month that its future endorsement obligations had declined 10 percent from the previous year to $3.8 billion. When former No.1-ranked Serbian tennis player Jelena Jankovic was dropped by Reebok she turned to Chinese sportswear firm Anta. She signed a three-year deal at the start of 2009 that could be worth as much as $5 million total (most tennis deals have a bonus structure in place, based on tournament wins and end-of-year rankings). Jankovic earned $5.3 million over the past year, good for No. 8 on our list.

The Williams sisters grab the No. 2 and No. 3 slots on our earnings list. Serena made $20.2 million while Venus earned $15.4 million over the past year. Venus made her debut on the Tour in 1994, and 16 years later both sisters are going strong – currently ranked No. 1 (Serena) and No. 5 (Venus) on the WTA Tour. They are the all-time leaders in career prize money, with Serena at $32.7 million and Venus having made $27.3. The next highest is Lindsay Davenport at $22.2 million. They put some of that cash to use last August when they became minority owners of the National Football League’s Miami Dolphins.

Our No. 4-ranked female athlete is racing’s Danica Patrick, who pulled in $12 million. Patrick is the most popular driver in IndyCar. She has a lucrative deal with her team, Andretti Autosport, that allows her to share team revenues, a rarity in racing.

Patrick’s profile jumped this year when she started racing in NASCAR’s Nationwide Series for JR Motorsports, which is co-owned by Dale Earnhardt Jr. Patrick has struggled with the heavier stock cars with an average finish of 30.5 in her first six starts. Yet her sponsors – like GoDaddy.com, Peak Antifreeze and Tissot – have reaped the benefits of that added attention.

The one Olympian on our list is figure skater Kim Yu-Na, who made $9.7 million, ranking her fifth. The 2010 Olympic gold medalist has an impressive endorsement portfolio including Hyundai, Nike and Samsung Electronics.

Her sponsor, Kookmin Bank, reportedly took out insurance on the $1 million bonus it promised to Kim if she broke her world record score at the Vancouver Olympics. Like her tennis-playing competition for top-paid female athlete, she smashed it.

The top five:

1. Maria Sharapova: Slideshow
2. Serena Williams: Slideshow
3. Venus Williams: Slideshow
4. Danica Patrick: Slideshow
5. Kim Yu-Na: Slideshow

• See more female athletes

Slideshow: The world’s 10 highest-paid female athletes
Updated Aug 19, 1:17 pm EDT

"time is money" dar e bine si pt inot ....

----- Forwarded Message ----
From: Swim2000
To: scanave@rnc.ro
Sent: Mon, August 23, 2010 5:58:14 AM
Subject: ***SPAM*** Swim2000: New TRAINERmat Available
vezi foto - click aici
To ensure delivery to your inbox (not to bulk or junk folders),
please add promotion@swim2000.com to your address book.

Having trouble viewing the email below? Click here. Or click LOAD IMAGES on your email client.

Swim2000 - The Place To Find Your Swimming Gear
Men's Swimwear Swimwear and Swimsuits Swim Bags Swim Goggles Swim Caps Swim Equipment Swim Personal Care Swim Electronics Swim Videos Clearance Corner

Offer Expires: 08/27/10

HOW TO UNSUBSCRIBE:
You received this e-mail because you are registered at one of our Web sites, or on one of our partners' sites.

Like our deals but don't want to receive as many e-mails? Click here to manage your subscription.
Or, click here to never receive our deals again.

www.swim2000.com
Swim2000, Inc. | 4137 S Maryland Pkwy | Las Vegas, NV 89119 | (800) 214-6823 | (702) 696-9290