Thursday, August 25, 2011

In loc sa cauti dopingul... cauta:

marii sportivi nu se dopeaza, marile echipe de fotbal, sportivii se supun unor reguli stricte de alimentatie, de sustinere si refacere. Toate tainele acestea le puteti cunoaste apeland la....

Pure Medicine - Sanatatea ta incepe aici!

Thursday, August 25, 2011 1:04 PM
From:
To:scanave@yahoo.comJoi, 25 August 2011Vrei sa slabesti pastrandu-ti sanatatea intacta?
Invata sa slabesti sanatos!

Indiferent de motivele pe care le ai, de natura medicala sau personala, felul in care scazi in greutate este extrem de important pentru modul in care vei arata si pentru starea ta de sanatate.

Vrei sa atingi greutatea mult visata intr-un mod placut, fara a-ti afecta negativ sanatatea, chiar imbunatatind-o?
Medicul nostru nutritionist te va indruma pas cu pas si iti va stabili o dieta personalizata pornind de la obiectivul tau, stilul de viata si preferintele culinare!


Sindromul colonului iritabil

Sindromul colonului iritabil

Ce poate fi mai neplacut decat o combinatie de crampe, balonare si functionare necorespunzatoare a intestinelor? Tot acest amestec poarta numele de sindromul colonului iritabil (SCI) si afecteaza aproape un sfert din populatie, mai ales femeile. Reprezinta o adevarata "moda" iar cauza principala este un regim alimentar nesanatos.http://www.puremed.ro/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif
Din fericire, este usor vindecabil, dar se impun masuri urgente. Afla ce tratament este indicat in cazul in care suferi de sindromul colonului iritabil...
Tratament acnee

Solutia pentru a scapa de acnee

Acneea (puncte negre, puncte albe, dar mai ales cosuri) este o problema frecventa a tenului, care nu tine cont de varsta sau sex. Este o boala care, la un anumit grad de gravitate, poate provoca depresii, frustrare si chiar izolare. Daca esti si tu o victima a acneei stii cel mai bine care sunt urmarile.
Pentru tratarea acneei, dar si pentru prevenirea acesteia, noi iti recomandam o forma noua de tratament de ultima generatie cu rezultate care te vor surprinde: ozonoterapia.

Anemia - o boala periculoasa

Suferi de anemie?

Lipsa de vitamine sau fier din organism poate cauza anemie (“fara sange” in lb. greaca). In termeni medicali, anemia se defineste prin scaderea cantitativa sau calitativa a globulelor rosii sau a hemoglobinei din sange iar simptomele sunt: oboseala, ameteala, slabiciune, dureri de cap puternice, racirea mainilor si a picioarelor, dispnee, paloare, rezistenta scazuta la infectii.
Esti si tu o victima a anemiei? Afla cum se trateaza anemia!Cum se trateaza anemia?cine suntem ce facem blog contact
© 2011 Pure Medicine. Ati primit acest e-mail deoarece adresa dumneavoastra figureaza in baza de date PURE MEDICINE SRL. In conformitate cu Legea nr. 365/2002, cu modificarile aduse prin Legea nr. 121/2006 privind comertul electronic acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: contine datele necesare de identificare ale expeditorului, precum si instructiunile de dezabonare; acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar; adresa dumneavoastra de e-mail a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar, fie intr-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor intalniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectata dintr-o baza de date la care dumneavoastra ati subscris sau sunteti client al societatii noastre; acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile PURE MEDICINE SRL si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile solutii pe care vi le putem oferi.