Wednesday, March 2, 2011

Un centru nou pe harta inotului nostru....

,,Mărţişoare” obţinute de înotători la Izvorani

Martie 2nd, 2011 | Autor: admin / sursa > OBSERVATORUL de COVASNA

Bazinul olimpic de la Izvorani a fost la sfârşitul săptămânii trecute locul de desfăşurare a competiţiei Cupa 1 Martie 2011 la înot – copii 8-10 ani.

Pe parcursul a două zile, la start s-au prezentat cluburi din trei oraşe ale ţării, respectiv Municipiul Bucureşti, Piteşti şi Sfântu Gheorghe, cu un număr total de peste 270 sportivi.

Deşi Club Sportiv Ciprian a fost singurul club care a intrat în luptă alături de cele mai bune şi remarcate cluburi de înot din ţară, eforturile şi munca depusă, tenacitatea şi seriozitatea de care dau dovadă, atât antrenorul cât şi micuţii sportivi, au răsturnat preconizările şi aşteptările tuturor participanţilor.

Lăudabile şi de menţionat sunt rezultatele tinerei speranţe a înotului covăsnean Raluca Artene, care, deşi s-a aflat la prima participare, a avut un parcurs de excepție ocupând locul I la 50 de metri procedeul craul cu timpul de 41”73, locul II la procedeul spate cu timpul de 47”81, locul III la procedeul bras cu timpul de 56”88.

De remarcat sunt şi evoluţiile băieţilor Adrian Suciu şi Sorin Busuioc, care au obţinut rezultate încurajatoare şi timpi mai buni decât la alte competiţii, clasându-se astfel pe locurile 7 şi 8 la probele la care au participat.

Antrenorul Ciprian Grosu s-a arătat foarte mulțumit de evoluția înotătorilor săi la concurs și a declarat: “Micuții înotători au făcut cinste Municipiului Sfântu Gheorghe și județului Covasna prin munca depusă și rezultatele lăudabile obținute. Țin să le mulțumesc părinților acestor micuți pentru permanentul sprijin și încurajare, tuturor celor care au încredere şi ne sprijină în ceea ce facem”.

Pe această cale, Clubul Sportiv Ciprian, prin antrenorul Ciprian Grosu şi sportivii Raluca Artene, Adrian Suciu şi Sorin Busuioc doresc să ofere simbolic trofeele obţinute, ca mărţişoare, tuturor covăsnenilor, părinţilor, sponsorilor şi celor care le sunt alături permanent.

În perioada imediat următoare, Club Sportiv Ciprian va participa la ,,Memorialul Schier Herman” de la Oradea, unde va fi prezent cu un număr mai mare de înotători de la care așteaptă clasări cât mai apropiate de podium sau chiar medalii.

Postat in Sport

2 comments:

Anonymous said...

Foarte buna treaba faceti pentru promovarea acestui sport.In Romania foarte putini mai fac acest lucru .Am si eu un articol despre inotatorii din pitesti pe care il gasiti la adresa(link):
http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=20487&Itemid=376

Unknown said...

incantat de cunostinta
incerc sa-l deschid
adresa mea de email o stiti?