----- Forwarded Message -----
From: Horia IONUT <info@maratonuldeinot.ro>
To: Undisclosed-Recipient@yahoo.com
Sent: Sunday, March 4, 2012 10:38 PM
Subject: Invitatie - MARATONUL CELOR 24 DE ORE DE INOT - 2012

Sami & echipa au plăcerea să vă anunţe deschiderea înscrierilor pentru ediţia a XIX-a a Maratonului celor 24 de ore de înot. Maratonul celor 24 de ore de înot are o tradiţie de 18 ani în Braşov, fiind cea mai veche competiţie de acest fel din ţară şi până anul acesta singura competiţie de 24 de ore de înot. Cea mai mare mândrie a noastră este că în fiecare an reuşim să premiem toţi participanţii (pentru bazinul de 8 culoare înseamnă aproximativ 224 de înotători, respectiv, aproximativ 230 de premii). Cea mai mare bucurie a noastră este că înotători profesionişti şi amatori sunt împreună preţ de 24 de ore.
Organizăm maratonul de 19 ani pentru că noi credem că facem mişcare pentru a câştiga SĂNĂTATE; pentru că noi credem că SPORTUL ne învaţă să fim MAI BUNI, şi în acelaşi timp să ne depăşim limitele; şi pentru că membrii echipelor se transformă în PRIETENI.
Pentru că Bazinul Olimpic Braşov este în reconstrucţie în momentul de faţă, Maratonul celor 24 de ore de înot se va desfăşura în perioada 19 - 20 Mai la Bazinul Olimpic Reşiţa.
Astfel ne-am dorit să păstrăm tradiţia anuală a Maratonului celor 24 de ore de înot şi să venim în întâmpinarea participanţilor care şi-au dorit ediţia XIX. Pe această cale vrem să vă mulţumim pentru aprecierea voastră şi susţinerea voastră, fără voi tradiţia Maratonului celor 24 de ore de înot nu ar fi existat. MULŢUMIM!
Vom face demersurile necesare pentru facilitarea transportului şi a cazării. Vom reveni cu mai multe detalii în această privinţă în funcţie de solicitările voastre şi numărul echipelor înscrise. Pentru detalii şi informaţii, vă rugăm să trimiteţi un mail la info@maratonuldeinot.ro
Mai multe detalii despre bazinul din Reşiţa găsiţi aici
Mai multe detalii despre ediţia a XIX-a a Maratonului găsiţi aici sau pe pagina de facebook
Desfăşurarea competiţiei
Participarea la Maratonul celor 24 de ore de înot presupune crearea unei echipe formate din 12 înotători + 2 rezerve (opţional, dar indicat). Fiecare participant va înota 30 de minute o dată la 6 ore. În cele 24 de ore fiecare participant va înota câte 30 de minute de 4 ori (de exemplu primul schimb va înota în următoarele intervale orare: 10.00 – 10.30; 16 – 16.30; 22.00 – 22.30; 04.00 – 04.30). Ordinea schimburilor se stabileşte de la început prin tabelul de înscriere. Rezervele pot înota în locul unui participant indisponibil sau conform unei strategii tactice a echipei, dar nu mai mult de 3 schimburi a 30 de minute şi numai un schimb pe serie, schimburile neputând fi consecutive.
Este declarată câştigătoare a competiţiei echipa care va înota distanţa cea mai mare pe parcursul celor 24 de ore.
Regulamentul complet al competiţiei este ataşat şi poate fi găsit aici.
Înscrierea
Înscrierea va fi confirmată după primirea formularului ataşat completat, alături de declaraţiile pe proprie răspundere ataşate. Vă rugăm să completaţi tabelul de înscriere fără să schimbaţi fontul sau dimensiunea caracterelor - v-am fi recunoscători pentru respectarea acestei rugăminţi. Declaraţiile pe proprie răspundere vor fi scanate şi ataşate mail-ului de înscriere în format .jpg sau .pdf. Formularul de inscriere sa respecte cerintele din tabel.
Formularul de înscriere şi declaraţiile pe proprie răspundere se trimit la adresa info@maratonuldeinot.ro într-un mail cu titlul INSCRIERE ECHIPA
Pentru cei care se vor inscrie individual va rugam sa trimiteti pe adresa mai sus mentionata prenumele, numele si data de nastere in format aaaa.ll.zz, precum si declaratia scanata.
După verificarea de către organizatori a datelor trimise, vi se va trimite un mail cu datele contului în care se achită taxa de înscriere, în valoare de 50 RON/pers.
Înscrierea va fi confirmată numai după primirea formularului de înscriere, a declaraţiilor pe proprie răspundere şi după confirmarea plăţii!!!
Echipele trebuie să-şi confirme nominal prezenţa până în data de 25 aprilie 2012, ora 18:00.
Se aplică regula primul venit, primul servit în vederea ocupării tuturor locurilor disponibile.
Înscrierea unei echipe trebuie făcută de căpitanul acelei echipe. Aceştia vor prezenta sportivii din componenţa echipei în ordinea în care aceştia urmează să intre în concurs.
Organizatorul va alcătui cel putin o echipă formată din înotătorii care s-au înscris individual. Înscrierea individuala trebuie făcută de persoana care doreşte să participe la maraton. Ei vor lua startul în urma ordinii stabilite de către organizatori în cadrul echipei din care ei vor face parte. Componenţa echipelor este stabilita nominal şi pe ore de intrare.
Orice comunicare cu organizatorii Maratonului se va realiza prin intermediul adresei de mail info@maratonuldeinot.ro Mail-urile trimise către alte adrese (ca de exemplu adresa personală a lui Sami) nu vor fi luate în considerare.
Pentru informaţii suplimentare sau pentru clarificarea oricăror aspecte, aşteptăm un mail la adresa indicată şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Recorduri şi momente speciale ale Maratonului celor 24 de ore de înot
Recordul distanţei parcurse în 24 de ore de înot este de 107 900 de metri şi este deţinut de echipa Elite Swimming Piteşti – Editia 2010
Cel mai tânăr participant în anul 2011 a avut 5 ani şi 8 luni.
Cel mai vârstnic participant în anul 2011 a avut 66 de ani.
Ultimul bazin este dedicat încheierii festive a celor 24 de ore de competiţie şi toţi înotătorii din acel schimb vor lua startul la fluierul organizatorului – un video al acestui moment aici.
Cel mai brav participant, aici.
Un foarte frumos articol în semn de RESPECT pentru toţi participanţii la Maratonul celor 24 de ore de înot şi în acelaşi timp o cronică a ceea ce înseamnă Maratonul, găsiţi aici.
Cu dorinţa de a bate o parte din recordurile Maratonului, de a crea noi momente speciale, de a fi din nou împreună, vă aşteptăm cu mare drag şi cu multe surprize la ediţia a XIX-a a Maratonului celor 24 de ore de înot!
Ţinem aproape!
Zile senine şi spor la antrenamente!
Sami & echipa
PS: PUTETI TRIMITE ACEST MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA FI INTERESATI!!!!!
--------------------------------------
Horia IONUT
0722-996359
www.maratonuldeinot.ro