Monday, April 4, 2011

Avem si noi a ne mandri.....

sursa : SportRo

FABULOS! E roman, i se spune "Furbescu", a reinventat fotbalul brazilian si a facut-o pe Barcelona sa spuna: "E un artist"

Un roman a bagat spaima in Barcelona. "E viclean, e un artist", e laudat omul care a reusit ceva ce parea imposibil: sa ii puna pe brazilieni sa faulteze de doua ori mai mult ca europenii.

FABULOS! E roman, i se spune "Furbescu", a reinventat fotbalul brazilian si a facut-o pe Barcelona sa spuna: "E un artist"

Presa din Spania i-a facut un portret fabulos lui Mircea Lucescu, inainte de meciul de miercuri din Liga Campionilor cu Barcelona.

El Pais a descoperit porecla care l-a facut mare pe Lucescu in Italia: "FURBESCU!"

"In Italia i se spune Furbescu, de la 'furbo' (vulpe batrana), un om viclean, inselator, stie sa te pacaleasca pe teren si sa-si creeze singur toate conditiile de victorie", scrie el Pais.

Felul cum a reusit sa ii puna pe brazilieni la treaba este un adevarat exemplu pentru spanioli. "E un artist", scrie El Periodico din Spania, care remarca faptul ca Lucescu a reusit sa ii transforme pe jucatorii sai din "mingicari" de exceptie in fotbalisti implicati total in meci. Cifrele arata uimitor: echipa lui Sahtior cu 6 brazilieni are 140 de faulturi in Liga, in timp ce Barcelona are 76, iar sud americanii lui Il Luce au reusit in acelasi timp sa marcheze 77% din golurile lui Sahtior.

"Sahtior este cea mai buna reprezentanta a Braziliei in Europa! Au 6 brazilieni in prima echipa... de fapt au 8, daca ii punem si pe croatul Eduardo si Marcelo Morelo din Bolivia, dar cu tata brazilian. Lucescu a descoperit pe rand jucatorul precum Elano, Matuzalem, Willian si Alex Teixeira.", scrie El Periodico.


United si Barcelona il lucreaza pe Mircea Lucescu! Ce tactici MURDARE folosesc impotriva Sahtiorului:

Mircea Lucescu are probleme inainte de meciul cu Barcelona din sferturile Ligii Campionilor. Manchester United si Barcelona au fost contactat doi jucatori esentiali pentru Sahtior chiar inaintea meciului din sferturile Ligii.

United si Barcelona il lucreaza pe Mircea Lucescu! Ce tactici MURDARE folosesc impotriva Sahtiorului:

In urma cu doua saptamani, toti au ramas surprinsi cand brazilianul Douglas Costa de la Sahtior a luat loc in loja directorilor lui Manchester United, la invitatia lui Alex Ferguson. Guardian a dezvaluit ca United pregateste o oferta de 24 de milioane de euro pentru fotbalistul furat in ultima clipa de Lucescu.

Cubul brazilian Gremio l-a dat pe Douglas Costa la Sahtior pentru 12 milioane de euro (80% din drepturile jucatorului)

Gremio va incasa si 15% dintr-un eventual transfer al jucatorului de 20 ani considerat noul Ronaldinho. In ianuarie 2010,
United a intrat pe fir pentru a-l lua pe brazilian, insa Lucescu a fost mai rapid.

In urma cu 2 zile, cotidianul Sport din Barcelona a scris ca liderul spaniei si cea mai admirata echipa de pe pamant este gata sa ofere 25 de milioane de euro pentru William.

Luce s-a plans unor apropiati ca ofertele venite chiar inainte meciurilor cu Barcelona ii dezechilibreaza psihic pe jucatorii foarte importanti. Asta e comportamentul cluburilor mari cand joaca contra echipelor mici.


Lucescu e EGAL cu Barcelona, Real Madrid si Manchester United in acest sezon! Vezi cifrele lui de SENZATIE

Miercuri 21:45 Barcelona - Sahtior Donetk LIVE TEXT pe www.sport.ro!

Lucescu e EGAL cu Barcelona, Real Madrid si Manchester United in acest sezon! Vezi cifrele lui de SENZATIE

Mircea Lucescu a reusit sa o aduca pe Sahtior alaturi de super puterile din Liga. Meciurile fantastice facute cu Roma si Arsenal au urcat trupa lui Lucescu printre cele mai tari echipe ale momentului:

"Sahtior a venit sa muste din Barcelona", a scris astazi El Mundo Deportivo.

Cfrele FABULOASE ale lui Sahtior in acest sezon: 18 goluri ca Barcelona, posesie 54%, aproape de Manchester United si Real Madrid, 56%, 19 galbene si 140 de faulturi.

No comments: