joi, 9 septembrie 2010

Camelia: Cu 8 postari pe site-ul „PROSPORT”


Cu 8 postari pe site-ul „PROSPORT”
Camelia ramane cea mai buna inotatoare a noastra, iar noi trebuie s-o iubim si s-o incurajam mereu (nu asa cum am facut cu Diana...)

Se retrage Potec? "Deocamdată, Camelia este în vacanţă şi are nevoie de linişte!"
1 comentariu Ieri, 14:05
Se retrage Potec? "Deocamdată, Camelia este în vacanţă şi are nevoie de linişte!"
Antrenorul Philippe Lucas, care o pregăteşte şi pe înotătorea Camelia Potec, a declarat, marţi, că sportiva română este în vacanţă şi trebuie să fie liniştită pentru a decide apoi dacă se retrage din activitate sau continuă să concureze.
"Deocamdată, Camelia este în vacanţă şi o las în pace, are nevoie de linişte, vom vedea ce va decide" , a declarat Lucas.
*În iulie, Camelia Potec afirmase că, după Campionatele Europene din luna august, va decide dacă se retrage din activitate. - <<>>* camelia este evocata de 8 ori si alaturi de ea Agache, Ionela s.a., felicitari ‚prosport’
Vedeti: Camelia, la o saptamana dupa Europene, alaturi de excelentul brastist Dragos Agache... au concurat la Irvine, USA si au inotat, de fapt, au repetat, performantele si podiumul de la Buda Pesta .... sa tot fii gazetar......
Amanunte – aici:

-->
O mare campioană a ratat la Olimpiadă pentru că a făcut sex!
10 comentarii 29 apr 2010 Articol publicat de Cristian Hubali

Biochimistul Dorel Tocitu (foto - dreapta) a scos din tolbă, pentru cititorii ProSport, poveşti şi amănunte incredibile despre un domeniu necunoscut, dar decisiv în economia succesului.
Cu mici excepţii, sportivii români nu mai au performanţe ca în anii trecuţi, chiar dacă mulţi dintre ei beneficiază de condiţii de pregătire incomparabil mai bune decât erau, de exemplu, în perioada comunistă. Rămân veşnic la stadiul de tinere speranţe înzestrate cu talent şi tehnică, dar fără mentalitate de profesionişti. Explicaţia pentru nereuşitele generaţiei de azi o dă biochimistul Dorel Tocitu, de la Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport. Marele public nu-l cunoaşte, dar Tocitu este cel mai mare specialist pe care îl are România în acest domeniu. Începând din 1985, i-au trecut pragul toate loturile olimpice şi naţionale, plus o grămadă de jucători din Liga I la fotbal. După decenii de experienţă, analize şi observaţii, specialistul a ajuns la concluzii clare. Una dintre ele: nu mai avem fotbalişti pentru că tinerele generaţii nu sunt pregătite nici fizic, nici psihic. Într-un amplu interviu acordat ProSport, Tocitu îşi trece în revistă concluziile din ultimii 25 de ani, pigmentate şi cu episoade inedite. A văzut de toate în acest timp. Inclusiv cum sportivi de talie mondială au ratat la Olimpiadă pentru că au făcut sex atunci când nu trebuia!

-Domnule Tocitu, performanţa unui sportiv depinde şi de activitatea lui sexuală?
-Sexul este la fel de important ca antrenamentul şi trebuie gestionat ca atare. Nu poate fi lăsat la latitudinea performerului, ci la cea a antrenorului! Este o greşeală capitală ca un sportiv să facă sex după eforturi intensive, în ziua cu antrenament maximal. Are voie să facă sex de-abia după 24 de ore, chiar şi după 72 de ore de la antrenament!

-Ce se întâmplă dacă se încalcă regula?

-Dacă face sex când nu trebuie, sportivul poate rata Olimpiada. Am avut un caz trist. O sportivă renumită*, o mare campioană, a ratat la Olimpiada de la Sydney, din 2000, pentru că nu s-a abţinut şi s-a culcat cu un bărbat în preajma competiţiei. I-am zis să facă sex până în luna martie şi apoi să ia o pauză. A zis că va proceda aşa, dar a fost invers. În prima săptămână nu şi-a dat seama de consecinţele fizice. Nici în cea de-a doua. Treptat, timpul de revenire după antrenament devine însă din ce în ce mai mare, iar dezechilibrele din organism sunt majore. Îi sfătuiesc pe toţi sportivii să vorbească despre acest lucru cu antrenorul. Noroc, totuşi, că acel bărbat a fost primul şi ultimul în viaţa ei, fiindcă e şi acum cu el...


(*Dorel Tocitu s-a ferit să dea nume, dar din investigaţiile ProSport rezultă că sportiva la care s-a referit ar fi Camelia Potec - foto) ...
.... si penibili, si nesimtiti, "ambe doue".....
t2 comentarii:

Olaru spunea...

Bravo Tocitule... pe cati 'arginti'...?

Olaru spunea...

Iata lista, in ordinea numarului de intrari, a celor care imi citesc blogul, azi 10 09 2010:

Bucharest

Sfintu Gheorghe

Constanta

Iasi

Cluj-Napoca

Pitesti

Baia Mare

Braila

Arad

Chisinau

Suceava

Timisoara

Oradea

Budapest

Trento

Tirgoviste

Montclair

San Antonio

Tirgu Mures

Moscow

Denver

St-Maur-des-Fosses

Schleswig

Berlin

New York

Markham

Paris

Barcelona

Bacau

Barcelona

Sibiu

Ann Arbor

Melbourne

Patrai

Thornhill

Bacau

Izmir

Torino

Zalau

Utica

Zalau

Ramnicu Valcea

Miskolc

Manama

Ostrava

Bacau

Izmir

Hasselager

Rijeka

Drobeta-Turnu Severin

San Gwann

Zweibrucken

Buzau

Antalya