Thursday, October 28, 2010

Ehe,hei...'fosta-i Lele cand ai fost...!"

Sursa > Pro Sport.ro / 10 Oct. 2010

Un nou record mondial?

Face 102 flotări în 30 de secunde

28 comentarii 10 oct 2010

Pare greu de crezut, dar un individ reuşeşte să facă 102 flotări în 30 de secunde secunde, adică o medie de 3.4 la fiecare secundă. Din câte se pare, acesta intenţionează să stabilească un nou record mondial şi se antrenează intens pentru a-şi duce planul la capăt.

Fii primul care află ultimele ştiri din sport direct pe telefonul tău mobil! m.prosport.ro

Cuvinte cheie: record mondial la flotari, video

Selectie de comentarii:

bgd | sâmbătă, 16.10.2010 - 13:57

Recordul mondial este de 59 de flotari intr-un minut. daca nu credeti verificati Guiness book. maimutzarelile astea de le face blondu asta nu sunt flotari e clar, nu zic k e usor, chiar e f greu .. am incercat si eu sa fac la fel k el si nu stiu daca fac nici 60 in 30 de sec.
ORICUM .. ideea comentariului meu era sa nu mai puneti in titlu RECORD MONDIAL la ceva ce nu este

· Arbitrul a fost AMERICAN prost

Arbitrul a fost AMERICAN prost | luni, 18.10.2010 - 09:43

astA-i JAPONEZ care face, asa se excita ei.

Dar asa dau si cu capul de pereti, podele.

Chiar nu vede nimeni ca alea nu-s flotari, doar indoaie putin mainile, si da cu capul sau cu piepul de o suprafata elastica sau de cauciuc ?
si suprafata elastica il arunca inapoi in sus !

nu sesizeaza nimeni ????

---------------------------------------------------

Observatie/M.Olaru: ...... acum am 74,5 de ani; in 1955 aveam 19 ani, iar la vremea acea inotam 100m fluture in 1.06,10 la Rostock in Nov. 1954 [era a 5-a performanta mondiala intr-o vreme cand asemenea topuri nu se tineau asa de strict cum este acum].

In cantonamentul traditional de pregatire pe uscat la altitudine [Pestera/Bucegi], cantoanment condus de regretatul Carol Corcek, dupa 2 saptamani de pregatire am facut si o trecere a normelor de pregatire pe uscat; printre cele 5 probe erau si acestea - flotari/30 sec., catarare pe fringhia de gimnastica (5.0 m).

Tin minte si nu exagerez deloc ca la aceste 2 probe performantele mele au fost:

FLOTARI 30 sec = 36 de unitati facute cu atingerea pieptului de sol (!) si in pozitie intinsa,corectaö coatele langa trunchi;

CATARARE = 3 x urcari/coborari, numai in brate, cu plecare din stand echer pe sol , pozitie cu care am facut intreaga serie de 3 urcari/coborari - fara oprire (!!)

Cred ca asemenea recorduri precum cele vazute in video clipul oferit de ziarul ProSport nu pot fi considerate decat variante ale intrecerii sportive dar ele nu pot fi numite, terminologic '- flotari'.

Incercati si voi, azi, daca puteti repeta 'ispravile' sportivilor din acea vreme....